2010-06-01

oooops


Lite väl långt mellan gångerna kan man tycka... När det gäller nya inlägg på den här bloggen alltså :) Den här gången kan jag i alla fall skylla på att jag har varit sjuk.

Några små highlights:

* Vi har precis köpt in en massa härliga prisböcker till sommarens Läs som en tok - få en bok. Reglerna ser ut som förra året; du kommer hit och hämtar lappar och klippkort och när du läst tio böcker får du välja en prisbok. Detta gäller endast en gång per person. Några exempel på böcker ni kan välja på?

- Nya Magnus Nordin - Blodets röst!!!!
- Johanna Lindbäcks nya: Saker som aldrig händer
- Sofi Fahrman - Elsas mode
- m. fl. m. fl. m. fl.

* Det bästa förslaget när det gäller namn på ungdomshörnan är so far U-svängen. Inte tillräckligt bra? Kom på något bättre själv! Det går utmärkt bra att fortsätta lämna namnförslag - fint pris till vinnaren så klart!

* Twilightfrossan blir antingen v. 24 eller v. 25, eftermiddagstid. Möjliga dagar:

- Måndag 14/6 kl. 13.30
- Onsdag 23/6 13.30

Hör av er om vilket som passar just er bäst! Tanken är alltså att vi kör Twilight och New Moon i ett sträck på stor duk i magasinet.

* Ni som läst/sett Snabba cash och Aldrig fucka upp har väl inte missat att den tredje boken i serien kom i serieform? Gängkrig 145 heter den, riktigt snygg! Kul och otippat att han väljer att ge ut en seriebok som ju kommer att säljas i betydligt färre ex än en "vanlig" bok.

// L

5 kommentarer:

Twilightgalen 6c:are... sa...

Låter jättekul med en Twilightkväll, men för vilka åldrar är den tänkt? Är egentligen för ung för att se Twilight, hehe... men ändå =)

Sabina sa...

Ungdoms-friden

Kult i Kumla sa...

@Sabina:Gillar ditt förslag också :)

@Galen 6C:are (haha): eftersom det sker i vuxet sällskap (mitt) är det nog inga problem.

Laksana :D sa...

Hujmmm... ett bra namn .... typ Lär och Mys hörnan?
Äh jag vet inte XD kanske Ungdoms-hörnan? :P

Kult i Kumla sa...

@Laksana: tack för förslagen! Får väl sätta upp några aletrnativ så småningom som ni kan rösta på :)