2007-11-28

vem vill inte ha kul?


Ok, nu är det snart december med Lucia och julfirande, massa mys och kul med andra ord. Men sen då? Efter nyår, vad ska man då se fram emot? Januari kändes fram till idag som en fullkomligt onödig månad, men så fick jag mail från Sofia Gustavsson och då kändes plötsligt allt lite roligare :)

Sofia, som är ledare för teatergruppen TOVA, tipsade om en show som lämpligt nog dyker upp när vi behöver den som bäst; 11 januari! Så här beskriver hon det hela:

Datum: 11 januari 2008
Tid: Kl. 18.00
Var: Kumla kyrka församlingshem
Målgrupp: Alla som tycker om att skratta och äta god mat. Barnfamiljer, unga, gamla. Alla är välkomna.
Biljetter: Kostar 150 kronor för vuxen och 75 kronor för barn under 17 år. Biljetterna kan man köpa på pastorsexpeditionen. De har bara öppet på vardagar och biljetterna släpps den 10 dec. Pengarna går oavkortat till Svenska kyrkans missionsinslamling för Hiv/AIDS.
Vad får man för pengarna? En rolig show bestående av två akter med god festmat mellan akterna. Plus att du samtidigt ger pengar till Hiv/AIDS genom att ha köpt biljett.
Vilka är vi? Jo, vi är teatergruppen TOVA som har existerat sen i slutet av augusti. Den består av 5 killar och 5 tjejer i åldrarna 12-17 år. Vi älskar att får folk att skratta och att skratta själva. Man brukar säga att ett skratt förlänger livet, i så fall är vi odödliga.

Visst låter det kul! Kommer att påminna om detta igen lite längre fram, men ni kan ju redan nu boka in fredagen den 11 januari, vi är snart där!

På bilden ser vi hela TOVA-gänget!

// L

Inga kommentarer: