2008-01-10

no more no-thank-yous


Många är vi som drömmer om att en gång kunna kalla oss författare och nu är det enklare än någonsin :) Glöm refuseringar och tråkiga nej-förläggare - på vulkan.se kan du publicera din egen bok på fem minuter. Ingen idé är för udda eller galen - rätt tilltalande, eller hur!? Läs mer här!

Bilden lånad här.

// L

2 kommentarer:

Billma sa...

Vulkan verkar ha ett häftigt intressant koncept. Liksom river de flesta barriärer i och med att den ekonomiska risken kan hållas på minimum - det är väl det som är den största skillnaden gentemot tidigare print-on-demand-förlag. DEt här kan bli hur coolt som helst - att köpa sin egen bok till de närmsta sörjande - precis som man önskar den utan petiga förläggare:)

Apropå publiceringsdrömmar så har jag nyss lanserat ett nytt projekt på min nyinvigda poesiblogg. Det hela går ut på att man ska få följa med på resan från råmanus till en (förhoppningsvis framtida) förlagspublicering. Jag har kastat mig handlöst ut och bjussar på utkastet till min nästa diktsamling, för att be om hjälp och respons från de bästa lektörerna - d.v.s. vanligt folk alla bloggläsare och poesisuckers. Välkommen att ta del, och bli del, av det hela på:

http://www.dikt360.se/index.php?option=com_mojo&Itemid=56&cat=3

Kult i Kumla - din bloggkompis sa...

Coolt, ska genast kolla in dina alster och tipsa läsarna om att göra detsamma :)
// L