2010-02-15

David Käck is the main character of the series legend of the awesomeness


Tänkte att David - vår prao - skulle få gästspela lite till. Frågan är om jag vågar släppa lös honom på bloggen igen efter det här :)

"Tja!. David här, som ni vet gör jag min praöaa (prao) här så...(om ni ens läser den här bloggen hihi...). Jag är liksom "head of department" på fantasy och ungdomsfilm och sånt under min prao så jag kommer vara här tills veckans slut, sen får vi se om jag lägger upp nåt mer när jag har slutat!. Så här är nåra bra tips på böcker!:)

Redwall: Det är en bra bok i flera olika böcker som inte riktigt håller ihop men är ganska bra ändå. Serien heter "Legends from redwall" för att det är berättelser som "the Elder" i redwall berättar för de små barnen! :)

Harry Potter-serien: F*n den som inte har läst Harry Potter!!! Jag menar kom igen!! (jag står inte bakom detta hätska uttalande/Linda)

Spejarens lärling: Det är Aragorntyper som springer runt i skogen, ganska bra litteratur.

Sagan Om Ringen-trilogin: Det här is the shit! ganska svår att läsa eftersom författaren (J.R.R Tolkien) valde att skriva den på gammeldags sätt.

Prinsessan och mördaren (Magnus Nordin): Jag har precis börjat den boken och den verkar spännande eftersom jag inte brukar läsa tonårspocketar så vet jag väl inte så mycket om den men den verkar bra.

Härsken på Ringen: Haha den här boken är sjuk i huvudet det är en parodi på Sagan om ringen som är skriven av två av J.R.R Tolkiens elever! Om man tänker efter så är det ett grymt skämt mot originalförfattaren.

Vill ni höra om film?...jag vet att ni svarar "åhh David den magnifike vi vill jätte gärna höra om dina film tips" självklart svarar ju jag som den gud jag är så här "Jag ska självfallet svara era böner små ynkliga maskar för jag...David den magnifike är er herre!!! va? fattar ni inte? hallå? sprechen sie koalska?...jag är herre över ett universum där ingen hör vad jag säger...EPIC FAIL!!!!!" det vad jag försöker säga är att det här bloggens värld kära vänner och detta är mitt sätt att svara på era böner...

Alien vs predator
: Ganska meningslös film som handlar om att överleva i mitten av ett awesome slagfält mellan "the predators" och "aliens" den handlar om tjej som typ blir kompis med en predator och försöker döda "alien mamman"...

Terminator Salvation: post-apokalyptisk film om början om terminatorkrigen som började ett supersmart data system som hette skynet tog över världen med hjälp av kärnvapen krig. självklart är det USA som leder skiten "too victory" genom John Connor som bara råkar vara amerikansk och som bara råkar vara "leader of mankind"...ni fattar...

The Game: hahahaha där fick jag er...vänta...jag förlorade också...

The Wolfman: Kille kommer tillbaka till sitt hemland för att komma till sin brors begraving, hans bror hade blivit dödat av ett vidunder som enligt sägen var hälften människa och hälften varg. självklart snubben biten av skiten och RAGEAAARRR!!! genom staden då när det blir fullmåne.

G-FORCE:....ehhh....jag var tvungen att se den här filmen för att det var min systers födelsedag och allt...det är ett gäng super/agent/gnagare som räddar världen...

AVATAR: om man tänker efter är den här precis som Pocahontas fast med skitläskiga flygande ödlor och blåa människor...men allvarligt det är en jäkligt bra film, nästan allt är dataanimerat.

...så där det här allt min kreativa hjärna kom på just nu...hehe...hjärna...men jag kanske kommer tillbaka och skriver igen någon kanske efter praon men det var kul och skriva nu."

Tack för alla tips David, hoppas du kan skriva fler gånger!

// L

Bilden lånade vi här.

Inga kommentarer: