2008-09-12

teatersugen?


Den var riktigt bra. Men den här var ännu bättre. Jag som aldrig (nästan) läser böcker om sport (förmodligen för att jag suger på alla sporter jag provat) kunde inte lägga ifrån mig Magnus Ljunggrens Hålla masken. Erik har spelat hockey ända sen han kunde gå, pappan är gammal elitspelare. Nu 15 år, är han Sveriges bäste målvakt i sin åldersgrupp. Det börjar pratas om elitserien och NHL, men Erik lider av prestationsångest och av de allt högre krav som ställs på honom. En kväll får han sin chans som inhoppare i ett elitserielag – succé, fram till det ögonblick han ligger på isen och har fått hjärnskakning! Erik tvingas till en paus som han i all hemlighet njuter av, inte minst när han genom skolans teatergrupp breddar sin världsbild radikalt. Kan han kombinera dessa två så olika världar? Och vad är det egentligen han känner för Linda, tjejen i teatergruppen som inte lämnar honom ifred?

Läs den för tusan!

Och när vi ändå är inne på teatertemat - Sofia Gustafsson, ledare för dramagruppen TOVA, efterlyser teatersugna barn och ungdomar mellan 10-13 år till en ny teatergrupp som startas i höst. Både ni som spelat teater tidigare och ni som är nybörjare är välkomna. Gruppen kommer att träffas på söndagar kl. 17-19 i Kyrkskolan i Kumla.
Är du sugen på att börja? Hör av dig till Sofia på 019-572338 eller 0762153748. Det går även att maila henne på syrgasen_@hotmail.com eller kontakta henne på Bilddagboken - Freckleface

Trevlig helg!

Bilden lånad här.

// L

Inga kommentarer: