2008-09-09

äntligen lite basket!


Snappade precis åt mig en ny bok av Niklas Krog, mannen som först och främst gjort sig känd som äventyrs- och fantasyförfattare (och eftersom jag är rätt värdelös på fantasy kan jag inte uttala mig så mycket om dem). Den här boken har ett helt annat tema, något som tilltalar mig mycket mer än drakar och magiska trollformler; basket!

Ingen rädsla heter boken och nu har jag ju så klart inte hunnit läsa den än, men så här beskrivs den i vår bibliotekskatalog:

Mattias Asp är femton år. Han kallas Turk och är jätteblyg överallt utom på basketplanen. Vid en turnering träffar han Ayla som spelar i Akropol. Hon gör narr av honom när hon hör att han kallas för Turk. Samtidigt som han inte kan sluta tänka på Ayla drömmer han om Becka, forward i Alviks tjejlag.

Jag har verkligen saknat bra basketböcker, hoppas den lever upp till mina högt ställda förväntningar :) Återkommer om det.

Bilden lånad här.

// L (som naturligtvis hejar på Kumla Real)

2 kommentarer:

Emma R sa...

Om du gillar basket kommer du gilla den för det är massor av den varan i boken. Jag som inte riktigt hänger med där gillar den ändå för historien, den känns trovärdig och jag gillar Turk.

Kult i Kumla - din bloggkompis sa...

Vem gillar inte Turk :)
// L