2008-03-14

älska att hata


Imorgon är det så dags för final i Melodifestivalen 2008. Många är vi som kommer att sitta hemma i tv-soffan och proffstycka, även om inte alla kommer att erkänna det... För er, både hemliga och ute-ur-garderoben-schlager-lovers, blir det schlagermania på bloggen idag. Dels måste jag ju tipsa er som ännu inte varit inne på Melodifestivalens hemsida om att titta in där, hittade bland annat ett schlagerquiz - slår ni mitt resultat på 19/20? Här kan man bland mycket annat också hitta dagbok med skvaller från de olika deltävlingarna och naturligtvis också kolla på bidragen hur många gånger man vill.

Vi har lite schlagerböcker här på biblioteket faktiskt, bland annat den här. Passa på att blir lite schlagersmart och imponera på någon imorgon :) Vi har också ett gäng romaner som på något sätt har schlagertema, kolla här. Och här hittar du bloggar om Melodifestivalen.

Att just BWO finns med på videon i dagens inlägg är självklart en ren slump och inte alls ett försök att påverka era röster i någon särskild riktning...


Mer glitter åt folket!

Ps. För er som inte kan få nog av Björn Gustafsson - kolla in YouTube! Han är grym i Parlamentet!

Och här lånade jag bilden på mannen som älskar Europa.

// L

Inga kommentarer: