2007-08-15

macho


Dags att uppmärksamma en tidning igen, den här gången nya magasinet Macho. Tidigare har Macho funnits med som bilaga i Aftonbladets Klick + som uppslag i Punkt SE, men nu har man alltså tagit steget fullt ut och blivit ett eget magasin. Jag är imponerad! Hittar faktiskt inget att anmärka på överhuvudtaget. Lovar att återkomma i frågan om jag hittar något att reta mig på :) Första numret kom ut 25 juni och finns på Press Stop, Pressbyrån och 7-Eleven. Här kan man läsa om Freja Kjellberg-retuschering, subkulturer som brats/indiekids och fältbiologer, tips och trix, spela genusbingo, testa sin könsroll och mycket mer.

Jag fnissade förtjust åt den i magasin ständigt återkommande sexspalten: Vill du ha svar på frågor som inte förutsätter att du är vit, heterosexuell, medelklass och korkad? Oscar svarar på dina frågor om relationer och sexualitet. (s. 68)

Tips: om du går in på tidningens hemsida (som uppenbarligen står inför någon slags förändring) kan du vara med i en undersökning och ha chans att få tidningen gratis ett helt år! Länken till enkäten finns i gårdagens (14 aug) inlägg.

Ska lobba för att vi köper in tidningen till biblioteket!

Bilden lånad här.

// L

Inga kommentarer: