2007-04-19

bli en kumla realare!


Visst har du alltid drömt om att lira basket med de stora? Nu har du chansen! Kumla Reals herr(gubb)lag behöver nya, fräscha talanger till hösten. De är inte bara stora, utan tunga också...

Känns det skrämmande? Då kanske det passar bättre med ett yngre lag? Nya spelare är välkomna på både dam- och herrsidan. Ring och prata direkt med Stig Strömblad (legenden) som tränar flera av Kumla Reals basketlag: 070/4416204. Kolla in hemsidan!

Det vimlar inte direkt av bra basketböcker (för naturligtvis måste jag ju komma med boktips hela tiden...), men några finns det trots allt.

  • Charlotte Orwin har skrivit en serie om basketlaget White wings (kolla om de finns inne)

  • Robert Harnums bok Den siste väktaren. Otäckt och spännande om basketstjärnan Philip som verkar ha allt, men som en dag tar med ett vapen till skolan, något som får fruktansvärda konsekvenser. (finns den inne?)

  • Åsa Nilsson har skrivit en härlig bok om den första stora kärleken. Alexandra och Linn gillar basket, både att spela och att titta på. Linn gillar att spana in killar men Alexandra blir intresserad på allvar när Yulia, som går i gymnasiet, börjar som hjälptränare... (finns den inne?)

Kolla gärna på Svenska Basketbollförbundets hemsida - Basketbiblioteket, här hittar du mer faktalitteratur om basket. Kolla här också - intressant boktips! (Tack Ninni!)

Kom gärna hit till biblioteket och fråga efter fler boktips!

// L

2 kommentarer:

Biby Cletus sa...

Nice post, its a really cool blog that you have here, keep up the good work, will be back.

Warm Regards

Biby Cletus - Blog

L sa...

Thank you very much! And keep reading...

//L